encabezado

 

Tractaments

 

amb

ACUPUNTURA

 

 

En 1979, l'O.M.S va publicar les seves observacions sobre l'acupuntura després d'un seminari

interregional dut a terme a Pequín.

 

L'O.M.S. va concloure que l'acupuntura certament no és una panacea per a totes les malalties; però el clar pes de les evidències demanda que l'acupuntura sigui considerada seriosament com un procediment clínic de valor substancial…

 

Es va recopilar una llista provisional de 40 malalties humanes susceptibles de ser tractades amb acupuntura:

 

sinusitis, rinitis, catarro, bronquitis, asma bronquial, conjuntivitis, odontàlgies, faringitis aguda i crònica, espasmes esofàgics, gastritis, restrenyiment, diarrea, cefalea, neuràlgia de trigémin, paràlisi facial, paràlisi per a.C.V., síndrome Meniére, neuràlgies, periartritis escapulohumeral, epicondilitis, ciàtica, lumbàlgia, artritis reumatoidea, etc.

 

(Text extret de la pàgina web de la Cruz Roja Española, fes clic aquí per visitar-ho)

 

---------------------------------------

 

La Acupuntura Tradicional Xinesa és una tècnica no agressiva que forma part de la teràpia tradicional xinesa al costat de la fitoteràpia, tuina (massatge) i moxibustió. S'utilitzen agulles molt primes per estimular punts específics en el cos.

 

Es basa en el moviment de l'energia i la seva acció terapèutica va dirigida a re-establir l'equilibri energètic. La acupuntura tradicional xinesa, es remunta a més de 4.000 anys enrere. El primer escrit que s'ha trobat és el "Nei King", és de fa 47 segles i comenta; "El metge que cura a l'inici de la malaltia és mediocre. El que ho fa quan apareixen els primers símptomes és acceptable, però el que ho fa abans que apareguin, és excel·lent".

 

És necessari patir alguna malaltia per fer sessions d'acupuntura?.

Doncs no, no és necessari ja que els tractaments es dissenyen amb el criteri de millorar el flux i l'equilibri energètic. Quan aquest està en equilibri, el cos està "sa". En el moment en què es desequilibra, és quan apareix la malaltia. Pel que en realitat, l'acupuntura, és una pràctica preventiva ja que a mida que anem observant aquesta alteració, l'anem corregint o compensat, d'aquesta manera, estem entorpint el desenvolupament de la malaltia ja que aquesta necessita, de diversos eixos metabòlics alterats o desequilibris energètics per desenvolupar-se.

 

Encara que aquí a l'occident s'utilitza, per motius culturals, com una pràctica curativa, cada vegada són més les persones que acudeixen al Centre de Teràpies Naturals Acupuntura Rubí per fer alguna sessió de tant en tant i així, evitar aquests desequilibris i retardar al màxim l'aparició de qualsevol malaltia, sobretot quan sabem que tenim antecedents familiars.

 

La teràpia tradicional xinesa existeix des de fa més de 3000 anys.

 

 

 

 

Acupuntura a Rubí

 

 

 

Copyright (c) 2018 . Acupuntura Rubí - Artur López Sans . C/ Sant Jaume 28, 1er 1a. - Rubí - 08191 . All Rights Reserved.